Home Nieuws Ergernissen binnen de selectie over keuzes van Bommel; het begin van het...

Ergernissen binnen de selectie over keuzes van Bommel; het begin van het einde?

224
0

Toon Gerbrands ging in het najaar van 2017 na het Europese echec tegen het nietige Kroatische Osijek, meteen in gesprek met de spelersgroep om te polsen of er nog vertrouwen was in Phillip Cocu.

Gerbrands wilde snel weten of er nog voldoende draagvlak was voor een goede samenwerking tussen Phillip Cocu en de spelersgroep. Dat bleek het geval te zijn en dus kon Cocu aanblijven. Een nieuw succesjaar volgde. Zover is het momenteel nog lang niet en successen zijn verder weg dan ooit.

Mark van Bommel hoeft momenteel nog niet meteen te vrezen voor een ontslag, maar de trainer komt wel steeds verder onder druk te staan. Het Eindhovens Dagblad meldt zondag dat de spelersgroep de keuzes van de trainer vaak niet meer kan volgen. En juist dat kan het begin van het einde zijn voor een trainer.

‘Er is binnen de spelersgroep ergernis over zijn ­keuzes en een aantal reserves ­begrijpt niet waarom zij geen kansen krijgen of steeds geslachtofferd worden, terwijl andere spelers soms oneindig veel krediet lijken te hebben’, schrijft het ED. ‘Tegelijkertijd ontwikkelen veel spelers van PSV zich niet en zit er ook weinig voetballende ontwikkeling in het elftal, hoewel jonge spelers als Mohamed Ihattaren en Donyell Malen wel zijn doorgebroken en lichtpuntjes zijn in donkere tijden’, stelt de krant.

PSV speelt zondagavond in Emmen. Dat is precies de wedstrijd waar begin 2019 voor PSV alles kantelde.

 


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here