Home Nieuws Advies voor Feyenoord: ‘Nick Viergever ophalen bij PSV’

Advies voor Feyenoord: ‘Nick Viergever ophalen bij PSV’

1849
0

PSV en Feyenoord treffen elkaar aanstaande zondag in het Philips Stadion voor de volgend editie van de traditional.

PSv zal vermoedelijk gaan starten met Nick Viergever in de gelederen. De Rotterdammer en oud-Spartaan is weer helemaal terug na een mindere periode en geldt weer als basisspeler. De meningen over Viergever lopen uiteen maar feit is wel dat de centrale verdediger multifunctioneel is maar ook stabiel en betrouwbaar opereert.


Viergever haalt vrijwel altijd zijn niveau en zakt zelden door de ondergrens. Het was dan een uitstekende zet van Marcel Brands Viergever transfervrij los te weken bij Ajax. Te bewijzen valt het niet maar met de stabiele verdediger in de gelederen was het onwaarschijnlijker geweest dat PSV in Athene 4 tegendoelpunten te verwerken had gekregen.

Feyenoord zou er verstandig aan doen Viergever op te halen bij PSV. Dat zegt Hans Kraay jr. bij Veronica Inside. Viergever, die in Eindhoven nog anderhalf jaar onder contract staat, zou de perfecte versterking zijn voor het Feyenoord van Arne Slot, denkt Kraaij.

“Hans had net wel een goede tip, voor een centrale verdediger voor Feyenoord”, wijst Johan Derksen naar Kraay. “Feyenoord heeft geen geld. En als je geen geld hebt, je wilt Marcos Senesi verkopen en je hebt met Lutsharel Geertruida al een goede rechtsbenige centrale verdediger in huis, dan moet je er nog eentje naast hebben”, aldus Kraaij.

“Ik zou dan Nick Viergever gratis en voor niks ophalen bij PSV. Die speelt goed, als hij invalt doet hij het echt goed. Beter dan die gasten die er normaal staan bij PSV.”