Home Nieuws Patrick van Aanholt houdt alle opties: ‘Ik heb met PSV gesproken vorig...

Patrick van Aanholt houdt alle opties: ‘Ik heb met PSV gesproken vorig jaar’

1299
0

PSV is momenteel meer dan prima voorzien op de positie van linkervleugelverdediger maar een nieuwe optie dient zich toch weer aan.

Na eerder bij PSV in beeld te zijn geweest, is Patrick van Aanholt komende zomer transfervrij. Zijn contract bij Crystal Palace loopt dan af.


PSV heeft Philipp Max voor de positie op de linkerflank maar Max maakt fuore en zou komende zomer best weleens een nieuwe stap kunnen maken als zijn ontwikeling zich voort weet te zetten. Dan zou Patrick van Aanholt zomaar een interessante en goedkope optie kunnen zijn. Van Aanholt houdt alle opties op en heeft een lichte voorkeur voor PSV, zo liet hij eerder weten.

‘Ik word transfervrij dus ik houd alles opties open en zie wel wat er gaat gebeuren’, zegt hij tegen ESPN. Eerder werd Van Aanholt al in verband gebracht met een overstap naar PSV maar was de transfer simpelweg te kostbaar.

‘Ik heb met PSV gesproken vorig jaar in de winter. Dat was toen wel een optie. Zo lang er niet concreet is, maak ik me niet druk’, aldus de dertigjarige Oranje-international over zijn toekomst.