Home Nieuws Atlético Madrid in de markt voor Hirving Lozano

Atlético Madrid in de markt voor Hirving Lozano

1147
0

De Spaanse koploper Atlético Madrid denkt aan de komst van Hirving Lozano.

Atlético Madrid en Napoli zitten elkaar vaker in de haren wat de transfer van spelers aangaat want de club Napels was eerder voornemens Santiago Arias naar de laars te halen maar Atlético Madrid was de Italianen te snel af. Arias koos na een gesprek met Simeone voor een transfer naar Madrid.


Inmiddels is Arias getransfereerd naar Leverkusen, waar hij herstellende is van een zware knieoperatie. Hirving Lozano daarentegen staat op de nominatie een nieuwe transfer te maken. In de zomer van 2019 verkocht PSV de buitenspeler voor een recordbedrag van ongeveer 40 miljoen euro aan Napoli. Aanvankelijk presteerde de Mexicaan matig, maar dit seizoen is hij een absolute uitblinker in Italië. De Mexicaan scoort erop los en is daarmee belangrijk voor de Napolitanen.

Ondermeer Engelse Premier League clubs en Atlético Madrid zijn gegadigde Lozano van Napoli over te nemen. Trainer Ancelotti en Marcel Brands zien Lozano graag naar Everton komen maar Atlético Madrid lijkt op pole-position te liggen wat de komst van Lozano aangaat.

Volgens het medium El Futbolero zou Diego Simeone voorstander zijn de Mexicaan naar Madrid te halen. PSV heeft een nog niet gespecificeerd doorverkooppercentage. Het lijkt erop dat Napoli minstens 40 miljoen wil zien voor de Mexicaan.