Home Nieuws Aanwezigheid van Nistelrooij deed Silva naar PSV vertrekken, PSV betaalt geen huursom...

Aanwezigheid van Nistelrooij deed Silva naar PSV vertrekken, PSV betaalt geen huursom en boete

1758
0

PSV heeft de gelederen versterkt met een nieuwe spits.

De aanwezigheid van Ruud van Nistelrooij heeft een rol gespeeld in de keuze van Fábio Silva voor PSV. De twintigjarige Portugese centrumspits wordt de rest van het seizoen gehuurd van Wolverhampton Wanderers.

“Voor mij is dit de juiste stap in mijn carrière. PSV is een van de beste ploegen in Nederland. Veel jonge spelers halen hier een hoog niveau. Samen gaan we proberen onze doelen te bereiken. Ik heb het afgelopen halfjaar bij Anderlecht al veel gespeeld. Ik ben fit en klaar. Het liefst begin ik zo snel mogelijk. Hard werken, spelen met de bal en ervan genieten.”

Silva moet met Luuk de Jong concurreren voor een plek in de spits en daarover zegt hij het volgende: “Ik kan veel energie brengen. Ik wil de bal hebben, ren graag en breng power. Het team help ik met goals en assists. Maar ik ben meer dan een pure doelpuntenmaker.”

Van Nistelrooij speelde dus een grote rol in de komst van de jonge Portugees. “De trainer was een van de beste spitsen ter wereld. Ik ben jong en krijg nu een kans om met hem te werken. Ik ben ook een spits, dus ik ben blij dat ik veel van hem kan leren. Geweldige dingen zelfs. Ik ben hier om te luisteren.”

De vader van Silva speelde in het verleden tegen Van Nistelrooij. “Ik ben een jonge spits en krijg als twintigjarige de kans met hem te werken. Dat is fantastisch, uniek en iets speciaals.”


Vorig artikelOnterechte conclusie: ‘Eerst Everton naar de gallemiezen helpen, nu PSV’
Volgend artikel‘Serieus’ Besiktas concreet voor Veerman maar biedt slechts 3 miljoen euro, PSV werkt niet mee aan verhuur

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in