Home Nieuws ‘Serieus’ Besiktas concreet voor Veerman maar biedt slechts 3 miljoen euro, PSV...

‘Serieus’ Besiktas concreet voor Veerman maar biedt slechts 3 miljoen euro, PSV werkt niet mee aan verhuur

458
0

Het Turkse Besiktas is momenteel concreet in de markt voor Joey Veerman. Dat nieuws werd gisteren al bekend maar behoeft weinig waarde aan te worden gehecht.

De Turken van Besiktas lijken voor een dubbeltje op de eerste rang te willen zitten nu men vanuit Istanbul de situatie rond Veerman gade weet te slaan. Veerman is immers bankzitter geworden onder Ruud van Nistelrooij maar getuige de matige passing in en tegen FC Emmen, is de kans groot dat Veerman weer in beeld komt. En dat is nu net het probeem van het huidige PSV: alle vastigheden ontbreken en de trainer is zoekende. Niet alleen in de laatste linie maar ook op het middenveld.

Het ligt echter niet voor de hand dat Joey Veerman en André Ramalho overstappen van PSV naar Besiktas. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. PSV staat er niet voor open om Veerman te verhuren en een verkoop is volgens het Eindhovens Dagblad ‘heel onaannemelijk’. Besiktas zou maximaal zo’n drie miljoen euro willen betalen voor de Volendamse middenvelder, melden Turkse media en dat is geen optie. Ook voor Ramalho worden bedragen genoemd die PSV niet enthousiast zullen maken.


Vorig artikelAanwezigheid van Nistelrooij deed Silva naar PSV vertrekken, PSV betaalt geen huursom en boete
Volgend artikelSituatie rond Hoever heeft veel weg van wanbeleid: PSV betaalt salaris Hoever door na terugkeer naar Wolverhampton

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in