Home Nieuws Zo kijkt Belgie tegen Champions League-voetballer Noa Lang aan

Zo kijkt Belgie tegen Champions League-voetballer Noa Lang aan

7149
0

Noa Lang is naar ieders tevredenheid al enige maanden speler van PSV. De aanvaller overgekomen van Club Brugge past perfect in het systeem van Peter Bosz.

In Belgie lijkt men de aanvaller toch enigszins te missen. Belgische media volgen de verrichtingen van Lang bij PSV nog altijd op de voet. In de verschillende Belgische kranten gaat het nog elke wedstrijd die PSV speelt over de aanvaller, die Brugge in vervoering bracht afgelopen jaren.

Voetbalzone-verslaggever Jelle Kusters maakte deze zomer een reis door Europa voor de VZ Zomertour en wilde ook weten hoe de Noa Lang-transfer naar PSV viel in Belgie. Dus stopte Kuster ook in België, waar hij met mensen op de straat sprak over de ‘verloren Gouden Generatie’ van de Belgen en over Noa Lang.

Noa Lang speelt net zoals vorig jaar met Club Brugge opnieuw Champions League-voetbal en blijft daardoor interessant om te volgen, vindt men ook in Belgie. In onderstaande video vertellen onze zuiderburen hoe ze tegen Noa Lang en het Belgische voetbal aankijken.

In Belgie heet Noa Lang vooral onnavolgbaar te zijn. De aanvaller verliet Club Brugge na 125 wedstrijden en 38 goals.


Vorig artikelPSV presenteert PHILIPS celebration-shirt, PHILIPS éénmalig terug op wedstrijdshirt tegen NEC
Volgend artikelNottingham Forest presenteert Ibrahim Sangaré na drie jaar en vijf prijzen met PSV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in