Home Nieuws Boudewijn Zenden assistent af: ‘Ruud wenst geen gebruik te maken van mijn...

Boudewijn Zenden assistent af: ‘Ruud wenst geen gebruik te maken van mijn expertise’

7349
0

Een verandering van de technische staf. Boudewijn Zenden zal komend seizoen toch geen deel uitmaken van de staf van Ruud van Nistelrooij.

Met de aanstaande nieuwe hoofdtrainer is Boudewijn Zenden er toch niet uitgekomen wat het nieuwe seizoen aangaat. Zenden is al enige tijd werkzaam bij het eerste elftal maar dat zal dus volgend seizoen anders zijn. Dat meldt de Telegraaf. Toen Roger Schmidt zijn vertrek bekend maakte, leek dat voor Zenden geen gevolgen te hebben maar die situatie heeft zich gekeerd. “Na de bekendmaking van het vertrek van Roger Schmidt en de aanvankelijke weigering van Ruud van Nistelrooy om trainer te worden, is dat gecommuniceerd. Maar PSV heeft nu een andere beslissing moeten nemen”, laat hij weten tegenover de Telegraaf.

Van Nistelrooij besloot na gesprekken met Marcel Brands en de overige directieleden om toch als trainer van PSV 1 in te stappen. “Ruud accepteerde de baan in tweede instantie toch en wenst geen gebruik te maken van mijn expertise. Dat heeft niets te maken met persoonlijke wrevel, benadrukt Zenden de verhoudingen.

Zenden gaat verder: “De verstandhouding is prima. Maar Ruud heeft het recht gekregen de staf op zijn eigen manier in te vullen.” Of Zenden nu een andere functie gaat bekleden is nog onduidelijk. PSV ziet een nieuwe rol voor Boudewijn Zenden wel degelijk zitten. “Dat is de wens van PSV, maar daar moet inhoudelijk over worden gesproken”, aldus Zenden over de toekomst.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here