Home Nieuws Zaakwaarnemers voorzien van Nistelrooij traject voor Vincent Janssen

Zaakwaarnemers voorzien van Nistelrooij traject voor Vincent Janssen

15
0

Het seizoen loopt op het einde en dat betekent dat de transfercarrousel ook weer langzaam op gang komt. Huntelaar wordt genoemd bij Ajax, Luuk de Jong op zijn beurt bij Schalke. PSV zou mogelijk interesse hebben in Vincent Janssen mocht de Jong vertrekken.

Zaakwaarnemers Guido Albers en Rodger Linse geven in het Algemeen Dagblad advies. Albers is de agent van onder meer Wesley Sneijder en adviseert Janssen. “Wat Vincent deze zomer sowieso moet doen is een transfer maken. Want beter dan dit seizoen kan het niet gaan bij AZ. Nieuwe doelen zullen hem verder helpen. Wat mij betreft zijn Ajax, PSV en ook Feyenoord de beste vervolgstap.”

Eigenlijk denkt Linse daar net zo over. Hij had met Ruud van Nistelrooy een schot in de roos en bleef koel na diens eerste jaar bij sc Heerenveen. “Rangers, Benfica, Anderlecht en Bayern München hingen allemaal aan de lijn. Ik had met Ruud een plan gemaakt. Eerst de Nederlandse top, daarna pas het buitenland. (…) Bij Ruud is dat perfect uitgekomen, want na PSV ging hij naar Manchester United.” AZ gaat waarschijnlijk niet koste wat kost Janssen aan elke willekeurige club verkopen. “Dus als Vincent niet naar een club als Norwich City wil, dan gáát hij niet naar Norwich. Vaak wordt een transfersom gekoppeld aan het salaris. Ik zie ook Engelse clubs niet zomaar even zestien miljoen neertellen voor Janssen. Nú nog niet. Ook omdat het voor clubs moeilijk in te schatten is wat zijn plafond precies is”, besluit Albers.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here