Home Nieuws Zaakwaarnemer Casal onbereikbaar: Pereiro traint mee met Jong PSV

Zaakwaarnemer Casal onbereikbaar: Pereiro traint mee met Jong PSV

1103
0

Zouden er momenten zijn dat Gaston Pereiro zich enigszins opgelaten voelt in de situatie waarin hij zich samen met zijn zaakwaarnemer momenteel weet te bevinden

Momenten van ongemak, een onbehaaglijke of schuldgevoel wellicht. Of wellicht momenten van enige bezinning? Gaston Pereiro tart zijn werkgever PSV en de PSV fans met de houding die zijn zaakwaarnemer aanneemt. Het kan niet anders of de Uruguayaan, altijd netjes behandeld door zijn werkgever, moet op enig moment denken ‘waar ben ik in deze fase van mijn carriere mee bezig?’


De zaakwaarnemer van Gastón Pereiro heeft namelijk niet gereageerd en feitelijk geen enkele reactie gegeven op het ultimatum van FC Cincinatti. Dat blijkt uit de berichtgeving van het Eindhovens Dagblad. Paco Casal was namelijk als zaakwaarnemer van dienst dagenlang onbereikbaar.

Cincinatti-directeur Gerard Nijkamp stelde zondagavond een ultimatum: het kamp-Pereiro moest vóór maandag 18.00 uur reageren, anders zou de transfer niet doorgaan. Elke reactie bleef uit. Het Eindovens Dagblad schrijft dat PSV ‘dagenlang’ niets hoorde. Het management van Pereiro bleek zelfs ‘totaal onbereikbaar’.

Pereiro mag tot en met 31 januari, het einde van de winterse transferperiode, niet meer spelen voor PSV, omdat PSV en John de Jong hem wil verkopen. Het is de laatste kans om nog wat aan de Uruguayaanse aanvaller te verdienen, omdat zijn contract aan het einde van het seizoen afloopt. Het lijkt de soms uiterst lakse middenvelder allemaal weinig te deren. Hij doet wat hem opgedragen wordt en dat is naar zijn werkgever natuurlijk de juiste insteek te noemen, maar een zelfde houding neemt hij aan naar zijn zaakwaarnemer. Donderdag trainde Pereiro mee bij Jong PSV in afwachting van wat komen gaat.


Facebook Comments