Home Nieuws ‘We moeten onszelf verbeteren’

‘We moeten onszelf verbeteren’

16
0

Zoals het een algemeen directeur van een topclub betaamt, spreekt Toon Gerbrands voor komend seizoen opnieuw de hoogste ambities uit. Gerbrands en PSV blijven ontzettend ambitieus en streven het hoogste na.

De directeur gebruikt daarbij zijn achtergrond als topsport coach en als ervarinsgdeskundige in het management. Als je nummer één bent, kun je niet veel hoger. Eén keer kampioen worden is nog te doen. Maar twee keer? Drie keer? Vier keer? Dat is ontzettend knap. Wat Ajax heeft gedaan, door vier keer op rij kampioen te worden, vind ik werelds”, zegt de geboren Fries in VI.
De derde landstitel op rij en overwinteren in de Champions League zijn de doelstellingen voor komend seizoen. “En anders in de Europa League.” PSV zal opnieuw geen gekke dingen in de begroting. Alles wordt verantwoord en gecontroleerd uitgegeven. “Onze complete begroting blijft gebaseerd op de Europa League. Zeventig miljoen euro aan inkomsten, zeventig miljoen euro aan uitgaven.” Gerbrands weet heel goed dat het afgelopen seizoen heel anders had kunnen aflopen. “Er zijn behoorlijk wat leermomenten. Wij kunnen, nee, wij moeten onszelf verbeteren”, blijft Gerbrands namens PSV ambitieus.

 


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here