Home Nieuws Vertrek Fábio Silva dichtbij na ‘gigantische afkoopsom’ Wolverhampton

Vertrek Fábio Silva dichtbij na ‘gigantische afkoopsom’ Wolverhampton

30781
1

Er is waarschijnlijk geen toekomst bij PSV voor de jonge Portugese spits Fábio Silva.

Het Eindhovens Dagblad meldt dat de kans zeer aanwezig is dat Fábio Silva na dit seizoen weer vertrekt weer uit Eindhoven. PSV zet al geruime tijd in op een langer verblijf van de Portugees, maar Wolverhampton Wanderers vraagt een gigantische afkoopsom voor een definitieve koop. Ook voor een nieuwe huur wordt een fors bedrag gevraagd, terwijl PSV in eerste instantie een nieuwe spits wil kopen.

Alleen indien Wolverhampton Wanderers de spits voor een behapbare prijs wil laten gaan, zal Silva bij PSV blijven. Voorlopig blijkt echter uit niets dat de Engelse club hiertoe bereid is. Technisch directeur Earnie Stewart gaf eerder al aan dat een huurconstructie niet gewenst is en dat een huurconstructie niet de eerste insteek is voor PSV.

PSV is volop bezig met de opvolging van Fábio Silva. Ricardo Pepi is een van de spelers die in beeld is om de concurrentie met Luuk de Jong aan te gaan. De international van de Verenigde Staten heeft zijn pijlen inmiddels ook op PSV gericht, maar FC Augsburg vraagt momenteel nog te veel geld.

PSV lijkt een miljoen of 7 te willen betalen, terwijl Augsburg zeker 10 miljoen lijkt te willen ontvangen. Bovendien zijn er veel andere clubs ook geïnteresseerd in zijn komst.


Vorig artikelBritse pers: Arsenal richt pijlen op Xavi Simons, marktwaarde wordt geschat op 30 miljoen euro
Volgend artikelAanvoerderschap Xavi Simons wordt afgeraden

1 REACTIE

 1. fabio silva
  jammer jammer dat we fabio silva niet kunnen behouden voor ons psv
  i v m de prijs voor hem !!!
  ik mag hem graag zien spelen
  hoop tog dat t gaat lukken
  zo niet dan zal dat erg jammer wezen
  rene

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in