Home Nieuws Verklaring ADO Den Haag: Geen spreekkoren aan adres Mo Ihattaren

Verklaring ADO Den Haag: Geen spreekkoren aan adres Mo Ihattaren

325
0

Mo Ihattaren liep zaterdagavond na afloop van de gewonnen wedstrijd tegen ADO hevig teleurgesteld de catacomben in.

Afgaande op de houding en teleurstelling op het gezicht van het jonge toptalent, werd er veelvuldig geconcludeerd dat de genoemde spreekkoren op waarheden zouden berusten. In een officiële verklaring stelt ADO Den Haag nu dat er geen sprake is van spreekkoren aan het adres van Ihattaren.


‘We onderzoeken de situatie uiteraard, maar er is geen melding van gekomen bij de stewardorganisatie, politie en arbitrage’, meldde de club zondag al. Maandag meldt ADO Den Haag dat het onderzoek is afgerond.

De verklaring van ADO Den Haag luidt als volgt:

Tijdens en na de thuiswedstrijd van ADO Den Haag tegen PSV zijn er in de media berichten verschenen over een bepaald spreekkoor dat in het Cars Jeans Stadion te horen zou zijn geweest aan het adres van een speler van PSV. Naar aanleiding hiervan heeft ADO Den Haag een onderzoek ingesteld, waaruit de volgende conclusies zijn gekomen.

ADO Den Haag heeft een dergelijk spreekkoor tijdens de wedstrijd niet waargenomen en heeft hier tijdens en na de wedstrijd ook geen melding en/of bevestiging van gekregen van de veiligheidsorganisatie, de politie en/of de arbitrage. Na het bestuderen van de beelden en geluidsfragmenten kan worden bevestigd dat het desbetreffende spreekkoor richting de PSV-speler niet aan de orde is geweest.


Facebook Comments