Home Nieuws Cody Gakpo, Eindhovens toptalent op weg naar roem

Cody Gakpo, Eindhovens toptalent op weg naar roem

4779
0

Cody Gakpo timmert momenteel onder Ernest Faber hard aan de weg als basisspeler.

De Eindhovenaar doet veel ervaring op in het moeilijke seizoen wat PSV door weet te maken. De rugzak van de tiener raakt aardig gevuld en de bagage die hij momenteel opdoet, is wellicht goud waard voor zijn toekomst. Als de voortekenen niet bedriegen zal Gakpo het volgende toptalent zijn wat de Europese top gaat bestormen na een opleiding op de Herdgang te hebben gehad. Cocy Gakpo lijkt als Eindhovens toptalent op weg naar roem in het internationale topvoetbal.


Gakpo was zaterdagavond een van de doelpuntenmakers bij PSV tijdens de 0-3 overwinning op ADO Den Haag maar was tegelijk ook weer een uitblinker. De aanvaller is blij met de overwinning op bezoek in Den Haag en hoopt die lijn door te kunnen trekken. Het vertrouwen in eigen kunnen is groot bij Gakpo en dat etaleert hij wekelijks met zijn spel.

PSV lijkt langzaam uit de crisis te komen en heeft de stijgende lijn te pakken met overwinningen op Willem II en ADO. “Het was een moeilijke periode voor ons, maar we hebben vorige week een streep onder de situatie gezet die er was en proberen nu positief te denken”, aldus Gakpo in gesprek met het Eindhovens Dagblad. “Dat geldt ook voor mezelf en als je blijft winnen, is dat stukken minder moeilijk. Ik ben blij dat ik speel en moet mezelf laten zien op trainingen en in wedstrijden om dat zo te houden.”

PSV startte tegen ADO met dezelfde elf namen als een week eerder tegen Willem II en dat doet het jonge talent erg goed. Hij beseft dat hij het moet blijven laten zien. “Dat is natuurlijk een zaak voor de technische staf”, geeft Gakpo aan. “Wij moeten als spelersgroep een geheel vormen, met de spelers die niet en wel op het veld staan.”


Facebook Comments