Home Nieuws Veldbestorming gaat de wereld over | Ouders lastig gevallen, advocaat boos op...

Veldbestorming gaat de wereld over | Ouders lastig gevallen, advocaat boos op Marcel Brands

3257
3

De bestorming van het veld door de 20 jarige PSV fan uit Roermond maakt nog altijd vele tongen los.

Het incident gaat de wereld over en wordt overal getoond. Het is ook nogal een incident te noemen want de gemiddelde voetbalfan haalt het niet in zijn hoofd het veld op te lopen én daarnaast ook nog eens een speler aan te vallen. Overal ter wereld wordt het incident getoond.

Het heeft ook grote gevolgen voor de familie van de man uit Roermond. De ouders van de PSV-supporter worden lastig gevallen met ‘nare berichten’. Dat meldt hun advocaat, die op zijn beurt uithaalt naar Marcel Brands en niet te spreken is over het optreden van Brands. Dat meldt dagblad De Limburger.

“Ik heb contact met zijn ouders en zonder daar al te diep op in te gaatn: het gaat om hele nare berichten. Dat is niet los te zien van de bijna opruiende teksten van de directeur van PSV”, aldus Advocaat Paul Saris.

Saris doelt op een persverklaring van Brands, die aangaf het incident erger te vinden dan de uitschakeling en oproept tot een levenslang stadionverbod. “Kom op. Je kent niet eens alle feiten en omstandigheden. Deze meneer is geen rechter, volgens mij. Het is een kwalijke ontwikkeling dat alles maar vanuit een bepaald standpunt de ether in gegooid wordt. Er verdwijnt nu wel heel veel nuance.”

De PSV-supporter is inmiddels verhoord. Over de inhoud wil Saris niks kwijt. “Maar zoals dat voor iedere verdachte geldt, moeten we er rekening mee houden dat er allerlei zaken kunnen spelen die van invloed zijn op bepaald gedrag. Het is aan de rechter om daarover te beslissen”. Dat staat gepland op 8 maart in Den Bosch.


Vorig artikelPSV – FC Twente: Drie wijzigingen, Fábio Silva start in de basis
Volgend artikelVan Hanegem ergert zich aan ‘beste voetballer van Nederland’: Scheidsrechter mocht Simons niet

3 REACTIES

  1. Dan moet je als advocaat wel elke vorm van realiteitszin missen, als je dit stuk vuilnis gaat verdedigen (ok, iedereen heeft recht op een advocaat), en vervolgens een uitspraak dat “deze man een levenslang stadionverbod moet krijgen”, omschrijft als opruiende taal.
    Dan ben je een juridische lul.

  2. Hoezo is opmerking van Marcel Brands opruiend? Feit is dat deze “fan” het veld is opgerend en de keeper van Sevilla aanviel. Sowieso alle kosten en boetes verhalen op deze “fan”. Vervelend dat de ouders nare berichten krijgen, maar dan had die jongeman ook maar eerst moeten nadenken voordat hij zoiets stoms deed.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in