Home Nieuws Van Hanegem ergert zich aan ‘beste voetballer van Nederland’: Scheidsrechter mocht Simons...

Van Hanegem ergert zich aan ‘beste voetballer van Nederland’: Scheidsrechter mocht Simons niet

36253
1

PSV had donderdagavond alles behalve met een fatsoenlijke scheidsrechter te maken. De Italiaan leidde warrig en sloot zeer discutabel af.

De leidsman zat in een vacuüm van hopeloze beslissingen en geraakte de controle kwijt door emotioneel te fluiten. Het tonen van enkele rode kaarten en de manier waarop, verraadde de onkunde van de scheidsrechter tijdens en na afloop van PSV – Sevilla. En dus klinkt er kritiek aan het adres van de hopeloos fluitende scheidsrechter.

De meeste kritiek is echter voor Ruud van Nistelrooij en zijn elftal. Zo is Willem van Hanegem allesbehalve onder de indruk van de prestaties van PSV in de Europa League. Of het terecht is, laten we even in het midden maar van Hanegem ergerde zich in het bijzonder aan Xavi Simons.

“Het niveau is er gewoon niet bij PSV”, aldus Van Hanegem in de Willem & Wessel-podcast van het Algemeen Dagblad. De analist ergerde zich aan één PSV-speler het meeste. “De scheidsrechter mocht Xavi Simons niet en dat was zijn eigen schuld, want hij liep maar te mekkeren.”

De beste voetballer van Nederland bezit in ieder geval een aantal speleigenschappen waar de rest van de PSV selectie veel van op kan steken. De intensiteit en power die Xavi Simons aan de dag weet te leggen in zijn spel, maar ook in duelkracht en handelingssnelheid zijn een lust voor het oog.


Vorig artikelVeldbestorming gaat de wereld over | Ouders lastig gevallen, advocaat boos op Marcel Brands
Volgend artikelVoor wat het waard is: Van Nistelrooij kan weer beschikken over Anwar El Ghazi

1 REACTIE

  1. Ik vind het een knap staaltje werk dat ze met 3-0 verlies ,dan toch winst boeken met 2-0 tegen Sevilla..maar ja ze moeten verder na de uitschakeling is er hoop op kampioen te worden..Zo dat ik zie zal het wel lukken want ajax is ook niet in topvorm ..en feyenoord is er ook nog niet als die ploeg nou eens verliest van een ploeg .dan zie ik de kansen hoog in voor psv.succes jongens.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in