Home Nieuws Vanenburg wijst naar Bergwijn, Lozano en Dumfries en ziet PSV winnen in...

Vanenburg wijst naar Bergwijn, Lozano en Dumfries en ziet PSV winnen in Amsterdam

24
0

Gerald Vanenburg kijkt er niet van op als PSV zondag in Amsterdam met drie punten huiswaarts keert.

De oud PSV’er en oud technicus zegt wel dat het belangrijk is dat PSV in zijn kracht blijft spelen. Vanenburg richt zijn pijlen in het bijzonder op Luuk de Jong maar hij wist ook naar Bergwijn, Lozano en Dumfries. Deze spelers zouden volgens Vanenburg weleens de sleutel tot succes kunnen zijn.


Luuk de Jong krijgt te maken met De Ligt. “Ik denk dat De Ligt De Jong wel kan stoppen”, zegt Vanenburg. De oud-aanvaller vindt De Ligt goed tegen fysiek sterke spitsen. “De Jong is statisch en daar kan hij uitstekend tegen spelen.”

De kans voor PSV ligt volgens Vanenburg op de buitenposities maar de oud middenvelder vindt ook de rol van de energieke Dumfries erg belangrijk. “Die jongen maakt een prima ontwikkeling door en kan Neres afstoppen. En Bergwijn en Lozano zijn in staat om de wedstrijd te beslissen. Bergwijn zal Mazraoui tegenkomen en die is zwak in de rug. Daar kan PSV echt van profiteren. En Lozano is natuurlijk zeer sterk met wat ruimte achter de verdediging. Beide spelers hebben het wat lastiger de laatste weken, maar ze zijn echt heel goed. Dan zie ik PSV zomaar winnen”.

“Het middenveld van PSV moet geconcentreerd zijn en niet verslappen. Je moet vervelend zijn en er kort opzitten. Zet gewoon een man op De Jong en oefen druk uit naar voren. Je moet het gewoon durven en iedereen moet meedoen”, besluit Vanenburg.


Facebook Comments