Home Nieuws Van Hooijdonk over overstap Cocu: ‘Ik vind het verrassend’

Van Hooijdonk over overstap Cocu: ‘Ik vind het verrassend’

43
0

Ex Fenerbahçe speler Pierre van Hooijdonk vindt het waarschijnlijke vertrek van Phillip Cocu naar Fenerbahçe verrassend.

“Ja, dat vind ik wel verrassend. Hij is iemand die zich aan zijn contract houdt als die die ergens afsluit”, zegt Van Hooijdonk bij de NOS. “Nu komt er een dusdanige kans voorbij en geeft hij aan dat hij daar gebruik van wil maken. Dat is zijn goed recht. Het is een absolute topclub waar veel mogelijk is. Wat hem te wachten staat? Het bekende gekkenhuis. Als je daar vier wedstrijden op rij verliest, kun je ook weer naar huis. Het is heel hectisch, maar er liggen ontzettend veel mogelijkheden.”

Van Hooijdonk waarschuwt Cocu voor de grillen van de Turkse club. “Ondanks een tweede plaats vorig jaar hebben ze een matig seizoen gekend. Ze hebben ook de bekerfinale verloren. Dus er is veel te winnen voor Phillip.”

Mark van Bommel wordt genoemd als mogelijke opvolger van Cocu. Van Hooijdonk denkt dat dat zo goed als zeker is. “Hij wordt al bijna een jaar genoemd. Ook nog vóór hij begon bij PSV O19. Die opvolger lijkt me zo klaar als een klontje. Brands is weg. Daar hebben ze John De Jong al voor naar voren geschoven. Ik heb het idee dat PSV wel rekening heeft gehouden met scenario’s mochten er mensen uit de organisatie verkassen.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here