Home Nieuws Van Hanegem haalt uit naar PSV directie en vindt van Bommel bij...

Van Hanegem haalt uit naar PSV directie en vindt van Bommel bij Feyenoord en Utrecht passen

1182
0

Mark van Bommel wordt in de richting van FC Utrecht gestuwd, zoveel is inmiddels duidelijk.

Meerdere analisten en journalisten koppelen van Bommel aan FC Utrecht. De Limburger is een geschikte kandidaat om John van den Brom op te volgen bij FC Utrecht.


Echter blijft het daar niet bij want de bij PSV ontslagen clubicoon zou óók passen bij Feyenoord. Dat schrijft Willem van Hanegem in zijn column voor het Algemeen Dagblad.

‘Van Bommel is geschikt en Van Bommel staat te trappelen om het ongelijk van PSV te bewijzen, lees ik overal. Maar hij moet heel goed afwegen waar hij instapt.’

‘Veel mensen zullen wel roepen dat hij niet bij Feyenoord zou passen als PSV’er, maar ik denk het juist wel. Dat gif van hem, daar werden ze in de Kuip altijd gek van. Ik denk dat het een goede combinatie kan zijn, ook al omdat spelers doorgaans met hem weglopen. Ik vond Van Bommel geen pieper en dat kun je van de huidige top bij PSV allerminst zeggen. Van directeur Toon Gerbrands niet én van die trainer Schmidt ook niet”, besluit van Hanegem zijn column met een uithaal naar de directeur en trainer van de club.