Home Nieuws Lof en tevredenheid na PSV – Willem II: ‘Eerste helft was goed,...

Lof en tevredenheid na PSV – Willem II: ‘Eerste helft was goed, zo wil Schmidt spelen’

317
0

PSV kreeg zondagavond de complimenten voor een goede wedstrijd tegen Willem II.

Diverse analisten en journalisten gaven PSV ene pluim voor het vertoonde spel en zagen tevens het gewenste spel van Roger Schmidt terug in de eerste 45 minuten.


Kenneth Perez en Ronald de Boer waren onder de indruk van het elftal van Schmit. Ook Willy en René van de Kerkhof hebben een goed PSV gezien.

De terugkeer van bepalende spelers als Cody Gakpo en Denzel Dumfries doet PSV goed, zo stelde Willy van de Kerkhof vast bij Omroep Brabant. “De eerste helft was prima en precies zoals de ploeg wil spelen onder Roger Schmidt”, zegt hij tegen Omroep Brabant. “Je ziet dat als Pablo Rosario, maar ook Gakpo en Dumfries erbij zijn je een heel ander niveau haalt in wedstrijden en dominant kan spelen. De eerste helft was heel goed.”

Het samenspel van Eran Zahavi-Donyell Malen is nog voor verbetering vatbaar. “Het aanvalsduo moet nog meer een eenheid worden. Malen had zijn dag niet, hij speelde niet af naar spelers die er beter voor stonden. Ook Zahavi was niet groots, maar na die belabberde vertoning van donderdag tegen PAOK was het belangrijk om de punten te pakken. Die zijn binnen.”


Facebook Comments