Home Nieuws Van Hanegem ergert zich aan Lozano: ‘Een goede draai om zijn oren’...

Van Hanegem ergert zich aan Lozano: ‘Een goede draai om zijn oren’ | Reactie Peter Bosz

1690
2

Een ouderwets mopperende Willem van Hanegem. In de Willem & Wessel Podcast van het Algemeen Dagblad haalt de mopperende Van Hanegem hard uit naar Hirving Lozano.

Het icoon van Feyenoord zag zijn favoriete club deze week verliezen en het lijkt de gemoedstoestand van Willem van Hanegem weinig goeds te hebben gedaan.

Willem van Hanegem ging woensdagavond ook eens goed zitten voor PSV – Racing Club de Lens. Het resultaat was daar maar Van Hanegem lijkt alleen maar oog te hebben voor Hirving Lozano en de gemiste kans van de Mexicaan. Van Hanegem zag hoe Lozano te zelfzuchtig op zoek was naar de goal tegen RC Lens, terwijl Johan Bakayoko aan de zijkant volledig vrij liep.

“Dat is iets wat ik niet begrijp”, vertelt Van Hanegem in de Willem & Wessel Podcast van het Algemeen Dagblad. “Als dat vroeger bij ons zou gebeuren, kreeg hij echt een goede draai om zijn oren. Kom op hé! Maar ze leren er niet van, want tegen Rangers gebeurde precies hetzelfde. Ze vinden het allemaal heel interessant om een goal te maken”, aldus Van Hanegem.

Peter Bosz ziet het in ieder geval anders dan Willem van Hanegem. Bosz neemt het duidelijk op voor de Mexicaan na diens veel besproken moment in de slotfase van het duel tegen Racing Club de Lens. In Onderstaande video geeft Bosz zijn visie op het moment van Hirving Lozano en Johan Bakayoko.


Vorig artikelWint PSV de resterende 8 wedstrijden van 2023? ‘De uitdaging om te blijven winnen wordt alleen maar groter’
Volgend artikelProvocerende linksback Lens over ‘ruzie’ met Walter Benítez: ‘Soms moet je provoceren’

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in