Home Nieuws Valentijn Driessen is om: ‘Ik geef PSV een hele grote kans op...

Valentijn Driessen is om: ‘Ik geef PSV een hele grote kans op de landstitel’

3182
0

Niemand minder dan Valentijn Driessen lijkt van standpunt te zijn veranderd als het gaat over de strijd om de landstitel tussen PSV en Ajax.

Driessen staat onder de PSV fans bekend als Ajax adept, waar de kundig journalist dat zeker niet is. De chef voetbal van de Telegraaf geldt als objectief maar bovenal uitgesproken en kritisch. Driessen uit kritiek waar hij dat nodig acht. Zo was Erik ten Hag geregeld het middelpunt van kritiek vanuit de Telegraaf. Wel kreeg ten Hag de complimenten van Driessen over de woordvoering rond de Marc Overmars incidenten. Ook Roger Schmidt moest er regelmatig aan geloven.

Voetbal technisch en tactisch bezien was Driessen lang in de veronderstelling dat Ajax in een rechte lijn op de titel af wist te stevenen en dat PSV kansloos was maar Valentijn Driessen lijkt om te zijn. Roger Schmidt krijgt zowaar de complimenten van de chef voetbal van de Telegraaf hoe het team nu staat en dat er bijvoorbeeld gekozen wordt voor Jordan Teze als speler uit de eigen opleiding.

In de Podcast van de Telegraaf vraagt presentator Pim Sedee hoe Driessen heden ten dage tegen de titelstrijd aankijkt. ‘Jij denkt dat PSV kampioen wordt he?’, vraagt Sedee. ‘Ja, ik geef PSV een hele grote kans op de landstitel’, spreekt Driessen zich uit.

De chef voetbal van de Telegraaf denkt dat Ajax een gigantische transitie te wachten staat en dat er veel staat te gebeuren in Amsterdam. Ajax watcher Freek Jansen van Voetbal International denkt dat PSV kampioen wordt als Ajax van Feyenoord zou verliezen. ‘PSV is in vorm, ze hebben veel vertrouwen en is momenteel een echt team’, stelt Jansen vast.


Vorig artikelGötze en Zahavi lachen om Kopenhagen fans: ‘De bus bewust bij ander hotel geparkeerd’
Volgend artikelBlijft Schmidt vasthouden aan winnend (2e helft) elftal PSV – Kopenhagen? Veerman vervangt Gakpo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in