Home Nieuws Götze en Zahavi lachen om Kopenhagen fans: ‘De bus bewust bij ander...

Götze en Zahavi lachen om Kopenhagen fans: ‘De bus bewust bij ander hotel geparkeerd’

2025
0

Mario Götze en Eran Zahavi erkenden na de gewonnen wedstrijd tegen Kopenhagen.

De fans van Kopenhagen dachten de selectie van PSV de nacht voor de wedstrijd uit hun slaap te halen maar het haalde allemaal niets uit. Lachend vertelden Zahavi en Götze dat iedereen een prima nacht achter de rug had. De Duitser prees eerst zijn teamgenoten, waarna hij moest lachen om de vergissing van de Kopenhagen fans.

Philipp Max kreeg de complimenten. “Mijn doelpunt was waarschijnlijk voor negentig procent van hem”, zegt hij tegen PSV TV. “Het was een top bal van Philipp. Hij is defensief en offensief zo belangrijk. Hij was continu aan het draven en steeds in beweging.”

Götze vond PSV een hele sterke indruk maken. “Het was een zeer goede wedstrijd van ons. We hebben geleerd van vorige week”, verwijst hij naar het 4-4 gelijkspel in Eindhoven. “Het is belangrijk de flow erin te houden en te blijven winnen. Dat hebben we gedaan.”

De Duitse middenvelder denkt dat PSV meer kan bereiken in de Conference League. “Als we zo doorgaan, als we de mindset houden en als we veel van onszelf blijven eisen, dan kan er iets moois ontstaan”, stelt Götze, die ook kan lachen om de mislukte poging van de Kopenhagen-fans om de nachtrust te verstoren. “We hadden de bus bij het andere hotel geparkeerd. Dat was bewust. Ik heb heel goed geslapen.”

Ook Eran Zahavi kan na afloop lachen. “We moeten ze de volgende wedstrijd weer naar het verkeerde hotel sturen. Dit is onze filosofie. Zo moeten we verder. Ik ben trots op wat we hebben bereikt, maar dit is nog niet het einde. We hebben honger naar meer”, aldus Zahavi.

https://twitter.com/PSV/status/1504589211814535175?s=20&t=67e591KxmBpQgwXZTZBpdA


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here