Home Nieuws Uitspraken Joël Drommel duiden op terugkeer Yvon Mvogo naar Leipzig

Uitspraken Joël Drommel duiden op terugkeer Yvon Mvogo naar Leipzig

1397
0

De toekomst van Joel Drommel ligt duidelijk bij PSV, zo wijzen alle signalen uit.

Dat zal vermoedelijk tot gevolg hebben dat Yvon Mvogo weer terug zal keren naar Leipzig. Roger Schmidt is een fan van Mvogo, die tot op heden niet weet te overtuigen. Goede reddingen links en rechts laat Mvogo nog wel zien maar overall is het een feit dat Mvogo niet een echte meerwaarde heeft gehad ten opzichte van Lars Unnerstall.


De aanstaande transfer van Drommel naar PSV lijkt een voorbode voor de terugkeer van Mvogo naar Leipzig. PSV wil Drommel maar liefst voor vijf seizoenen vastleggen.

“Een contract voor vijf jaar zou goed kunnen, ja”, zei Drommel na afloop van AZ – FC Twente. Maar hoe zit het dan met Mvogo en zij twee jarige huurcontract?

Drommel werd door de media geconfronteerd met de keeperssituatie bij PSV. Mvogo heeft immers officieel gezien nog een jaar PSV voor de boeg. De uitspraken van Drommel lijken echter op een vertrek van de Zwitser te duiden.

“Ik weet niet of het slim is om daar nu over te praten. Misschien heb ik er wel naar geïnformeerd. Het zou kunnen dat hij gaat, maar het zou ook kunnen dat hij blijft. Het belangrijkste is dat ik volgend seizoen ga spelen, dus we zullen zien wat er gaat gebeuren”, aldus Joel Drommel over zijn toekomst in Eindhoven.