Home Nieuws Joël Drommel bevestigt: ‘Ik ben rond met PSV’

Joël Drommel bevestigt: ‘Ik ben rond met PSV’

642
0

Joël Drommel is volgend seizoen speler van PSV. De jonge keeper was na afloop van de verloren wedstrijd tussen AZ en FC Twente duidelijk over zijn toekomst.

Het zat er al een tijdje aan te komen dat Drommel en PSV de transfer wereldkundig zouden gaan maken en vanuit het kamp Drommel was het gisteravond zo ver.


“Ik ben zelf rond met PSV. Het ligt nu aan de clubs of ze eruit komen”, zei Drommel in gesprek met de NOS.

PSV en Twente dienen nog toch een akkoord te komen maar er worden geen problemen verwacht op dat vlak. “Dat denk ik wel toch, het zou kunnen. Ik wacht gewoon af en focus mij op Twente. Je wilt niet afsluiten zoals vanavond”, doelt hij op de 4-1 nederlaag bij AZ.

Naast PSV waren er nog wat clubs geïnteresseerd zoals het Oostenrijkse Salzburg maar het was verder PSV wat d klok sloeg. “PSV is wel de meest concrete club die zich heeft gemeld. Het voelde gelijk goed. Ze hebben mij een mooi bod gegeven. En nu is het afwachten.”

Drommel moet nog even in de wachtkamer plaatsnemen. “Iedereen is heel nieuwsgierig, maar helaas kan ik nog niet alles zeggen. Wat ik net al zei, ik ben rond met PSV. De clubs moeten er nu uitkomen. Als je het hebt over een nieuwe stap, mag je stiekem wel trots zijn”, besluit Drommel.

PSV en FC Twente spreken momenteel over een transfersom van zo’n 3,5 miljoen euro.