Home Nieuws Turkse media: Fenerbahçe wil niet verder met Armindo Bruma

Turkse media: Fenerbahçe wil niet verder met Armindo Bruma

3265
0

Volgens verschillende Turkse media, waaronder Tele1, wil Fenerbahçe al af van Bruma. In Istanbul zou een plan worden gesmeed om Bruma terug naar PSV te sturen.

De Turkse club moet voor het einde van de maand een aantal buitenlandse spelers zien te verkleinen. In Turkije hanteert men de regel dat er maximaal 14 buitenlandse spelers geregistreerd mogen staan die aan de competitie mogen beginnen. Fenerbahçe heeft momenteel al 18 buitenlanders onder staan. Maar de club is nog niet klaar op de transfermarkt. in het Aziatische deel van Istanbul is men nog bezig is met het aantrekken van een buitenlandse spits. In dat geval zouden er nog 5 buitenlanders moeten vertrekken. Turkse media denken dat Bruma bij dit selectie gezelschap hoort.

Bruma speelde tot nu toe vijf duels voor Fenerbahçe, waarvan één in de basis. Vanwege een blessure kwam hij de laatste duels niet meer in actie. Clubwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad heeft via Twitter gereageerd op de geruchten. Het huurcontract van de aanvaller kan niet worden ontbonden en bovendien maakt hij na dit seizoen de definitieve overstap naar de Turkse hoofdstad. Alleen indien Fenerbahçe degradeert zou de optie niet gelicht hoeven worden. Dat is in de gehele clubhistorie echter nog nooit gebeurd dus de kans dat Bruma naar PSV zal terugkeren is nihil.


Vorig artikelVan Nistelrooij genoot van steun fans na exit tegen Rangers, trainer hoopte op loting tegen United
Volgend artikelOndanks exit deelt Schots medium grootse complimenten uit aan PSV, Gakpo én Joey Veerman

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in