Home Nieuws Ondanks exit deelt Schots medium grootse complimenten uit aan PSV, Gakpo én...

Ondanks exit deelt Schots medium grootse complimenten uit aan PSV, Gakpo én Joey Veerman

2264
0

De blik van PSV is weer gericht op de Eredivisie na het enerverende tweeluik tegen Rangers FC. Excelsior is de volgende tegenstander op weg naar de koppositie.

PSV beschikt over meer kwaliteit dan de Rangers maar wist mede door een gebrek aan daadkracht niet om te zetten in wint op de Schotten. Waar media in Nederland erg kritisch waren op de prestatie van PSV tegen Rangers FC, heeft het Schotse medium Football Schotland ook ruimte voor een andere blik op het geheel.

Football Scotland heeft niets dan lof voor PSV. Uiteraard wordt de ‘eigen’ ploeg ook geprezen maar PSV wordt groot beoordeeld door Football Schotland, ‘Rangers was enorm indrukwekkend in het tweeluik, net als PSV’, klinkt het. ‘Dit was de definitie van een echte Europese krachtmeting. Twee zeer goede teams met een enorme geschiedenis – en ze gingen er vol voor. Dat alles in een schitterende atmosfeer.’

‘PSV verdiende het Champions League-ticket net zoveel als Rangers. Iedereen kon ook zien waarom Manchester United aast op Cody Gakpo en waarom Steven Gerrard zo graag Joey Veerman naar Glasgow wilde halen’, schrijft het medium. Waar in Nederland veel kritiek was op Veerman, is dat in Schotland dus anders.

Ook The Sportsman beoordeelt Gakpo en ondanks het tegenvallende spel van Gakpo ziet men in Schotland de potentie van Cody Gakpo. Volgens beide genoemde media doet Manchester United er goed aan om Cody Gakpo aan te trekken. ‘Alle ogen waren gericht op het doelwit van Manchester United. Gakpo was zeker betrokken, maar er waren ook wat momenten die de Twitter-hype zullen temperen. Zijn energie en timing waren in elk geval indrukwekkend. A work in progress.’


Vorig artikelTurkse media: Fenerbahçe wil niet verder met Armindo Bruma
Volgend artikelPSV akkoord met Aston Villa over transfer El Ghazi

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in