Home Nieuws Transfer Brenet, PSV kijkt mee en zit op vinkentouw: ‘Aanbod gedaan, hij...

Transfer Brenet, PSV kijkt mee en zit op vinkentouw: ‘Aanbod gedaan, hij moet tekenen’

7961
0

Deze week werd bekend dat PSV opnieuw zou denken om Joshua Brenet in te lijven. De speler van Twente geldt als multifunctioneel en zou daarom in Eindhoven weer op de radar zijn gekomen.

In Enschede heeft men dus inmiddels zware concurrentie in de strijd om Brenet want naast PSV is ook Feyenoord in de markt voor de multifuntionele verdediger. De back heeft zich in een half seizoen bij FC Twente in de kijker gespeeld bij meerdere clubs in zowel binnen- als buitenland en dus ook bij PSV én Feyenoord

In Enschede rekent men op Brenet, is inmiddels duidelijk. De 28-jarige back beschikt over een aflopend contract en FC Twente wil ook alles in het werk stellen om hem binnenboord te houden. Dat resulteerde in een prima aanbieding die nog altijd niet geaccepteerd is door Brenet, die lijkt te twijfelen.

Brenet wil geen overhaaste beslissingen nemen en eerst alles laten bezinken. “Nu kan ik rustig nadenken over wat ik wil”, laat hij weten aan 1Twente. “Ik was in mijn hoofd bezig met het voetbal. Dus nu heb ik alle rust, lekker vakantie en daarna kan ik alles evalueren in mijn hoofd. Met mijn zaakwaarnemer kijken wat ik ga doen.”

Ondanks de interesse van PSV en Feyenoord heeft technisch directeur Jan Streuer de hoop op een langer verblijf van Brenet niet opgegeven en gaat de td er eigenlijk vanuit dat Brenet in Enschede blijft. “Ik hoop dat ik hier de komende week meer over heeft. We zijn ermee bezig, maar we gaan het absoluut proberen. We hebben hem een goede aanbieding gedaan, eigenlijk moet hij gewoon tekenen. De komende week moeten we meer weten, anders ga je kijken naar andere alternatieven”, aldus een overtuigende Streuer.


Vorig artikelOp de hoogte blijven van de ins- en outs van PSV? Dan zijn deze apps een must-have!
Volgend artikelTrots Benfica meldt komst Roger Schmidt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in