Home Nieuws Op de hoogte blijven van de ins- en outs van PSV? Dan...

Op de hoogte blijven van de ins- en outs van PSV? Dan zijn deze apps een must-have!

1124
0

Op de hoogte blijven van de ins- en outs van voetbal? Dan zijn deze apps een must-have!

Het maakt niet uit of je de voorbije PSV-statistieken wilt raadplegen om een voorspelling te doen voor de wedstrijd tegen Zwolle, om na te gaan of een potentiële aanwinst zoals Milan van Ewijk de ploeg echt ten goede zal komen, dankzij de onderstaande applicaties krijg je op een overzichtelijke wijze toegang tot de uitslagen, wijzigingen, transfers, etc. waardoor je altijd op de hoogte bent van de meest recente ins- en outs op voetbalgebied!

SOURCE: Pexels.com

Voetbal International

Omdat Nederland verschillende klassementen en wedstrijden telt, zoals bijvoorbeeld de Eredivisie en de KNVB-beker, kan het zijn dat je veel informatie, gegevens en statistieken in het achterhoofd moet houden om een echte voetbalkenner te worden. Voetbal International is een app die je helpt een kenner te worden. De applicatie laat je op een simpele en gebruiksvriendelijke manier de voetbaluitslagen en statistieken zien.

Voetbal International biedt je ook regelmatige interviews en analyses (denk maar bijvoorbeeld aan de wedstrijd tussen PSV en Leicester City), waardoor je kennis omtrent de voetbalwereld vergroot wordt. Dankzij deze gegevens word je niet alleen een echte voetbalkenner, maar kun je ook op een gemakkelijke wijze een weddenschap wagen. Je kunt altijd kunnen rekenen op de meest recente informatie in deze app, ongeacht de weddenschap waar je voor wilt gaan. Deze app steekt er met kop en schouder bovenuit omdat zij ook het laatste en meest betrouwbare voetbalnieuws weergeven. Een onmisbare app dus voor de voetbalgoeroe.

Forza

Bij PSV hebben we zowel een getalenteerde mannenploeg als vrouwenteam. Als je als een echt blok achter de PSV Vrouwen wilt staan, dan is Forza de applicatie die je moet downloaden. De app geeft je namelijk ook een overzicht van de tussenstanden, statistieken, het aantal kaarten en de wissels uit het damesvoetbal. Als je Forza voor de eerste keer gebruikt, kan het zijn dat de applicatie overweldigend overkomt. Niet alleen omdat de app zich richt op de verschillende binnenlandse en buitenlandse competities van de mannen en vrouwen, maar ook omdat het een zeer groot aantal functies aanbiedt. Toch is Forza absoluut het downloaden waard, want eens je de applicatie onder de knie hebt, zul je ongetwijfeld onder de indruk zijn van de gebruiksvriendelijkheid en de uitgebreide opties.

SOURCE: Pexels.com

Voetbalzone

Als je op de hoogte wilt blijven van het laatste voetbalnieuws, dan is Voetbalzone perfecte applicatie voor je! Dankzij de app kun je namelijk een hele simpele manier de tussenstanden van wedstrijden, opstellingen, etc. doornemen. Als je graag uitgebreide statistieken wenst, dan raden we wel aan om een van de bovenstaande apps te downloaden. Voetbalzone richt zich namelijk vooral op de laatste nieuwtjes uit het voetbal en niet de analyses.

Nog meer voetbalapplicaties die niet mogen ontbreken

Wil je echt degene worden die vrienden en familie steeds het laatste voetbalnieuws kan vertellen? Dan zijn ook nog deze twee volgende applicaties van onmiskenbaar belang. Zo zijn er Livescore, dat je wedstrijdstanden van PSV, het aantal gele- en rode kaarten en matchwissels aanbiedt, en SofaScore, waarmee je een duidelijk overzicht krijgt van de statistieken en tussenstanden van het voetbal en andere (inter)nationale sporten. Download een van deze applicaties en wordt een echte voetbalkenner!

SOURCE: Pexels.com


Vorig artikelAfscheidsinterview Roger Schmidt, die soms waardering miste: ‘Ze verdienen echt meer waardering’
Volgend artikelTransfer Brenet, PSV kijkt mee en zit op vinkentouw: ‘Aanbod gedaan, hij moet tekenen’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in