Home Nieuws Topfitte Sergiño Dest naar PSV, zondag medische keuring na akkoord PSV en...

Topfitte Sergiño Dest naar PSV, zondag medische keuring na akkoord PSV en FC Barcelona

1893
0

PSV kan Sergiño Dest snel tegemoet zien. De verdediger is met FC Barcelona tot overeenstemming gekomen naar PSV te verhuizen.

PSV geraakte dit weekend akkoord met FC Barcelona, nadat de Catalanen ook met OGC Nice in gesprek bleken te zijn. Dest sprak echter zijn voorkeur voor PSV uit en dus richtte werkgever FC Barcelona zich op een overeenkomst met PSV, dat met Dest toch even stevig toe weet te slaan op de internationale transfermarkt.

FC Barcelona heeft Sergiño Dest inmiddels vrij gegeven en dus staat de medische keuring voor deze zondag op de agenda. De keuring in Eindhoven is volgens Voetbal International, het Eindhovens Dagblad en De Telegraaf al ingepland. De wendbare en snelle verdediger heet topfit te zijn, als we de eerste geluiden uit Barcelona moeten geloven. Dest is zelfs wedstrijdfit en mogelijk inzetbaar tegen Rangers FC.

PSV en technisch directeur Earnest Stewart meldde ach afgelopen week pas voor Dest bij de speler zelf en bij FC Barcelona. Spaanse media berichtten afgelopen week voor het eerst over de naderende deal tussen PSV en FC Barcelona. Hoogstwaarschijnlijk wordt er een optie tot koop opgenomen in de huurdeal tussen PSV en Barcelona. Dest kiest heel bewust voor een terugkeer naar de Eredivisie, waar PSV juist denkt dat Dest zijn internationaal vast gelopen carriere weer vlot kan trekken.

Ook OGC Nice uit Frankrijk ging de gesprekken met FC Barcelona en de zaakwaarnemer van Dest aan. Al snel werd duidelijk dat Dest in wist te zetten op een transfer naar PSV.


Vorig artikel‘Jaap Stam was geniaal maar Peter Bosz maakte meer indruk’
Volgend artikelDetails optie tot koop met miljoenen-transfersom lekken uit, Dest gaf voorkeur aan transfer naar PSV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in