Home Nieuws ‘Jaap Stam was geniaal maar Peter Bosz maakte meer indruk’

‘Jaap Stam was geniaal maar Peter Bosz maakte meer indruk’

4050
0

PSV sloeg deze zomer een andere weg in en koos vol overtuiging voor Peter Bosz als nieuwe hoofdcoach.

Earnie Stewart maakte ten tijde van de presentatie van de coach uit Apeldoorn meteen duidelijk dat Peter Bosz de enige echte kandidaat bleek te zijn en dat gegeven zorgde bij Bosz juist voor de nodige warme gevoelens. Bosz koos op zijn beurt weer vol overtuiging voor PSV en zag Earnie Stewart bij de genoemde presentatie ook de regie pakken.

Stewart was kraakhelder in zijn analyses, liet geen twijfels bestaan over de doelstelling van dit seizoen en gaf tussendoor ook nog aan wat er op technisch vlak allemaal stond te gebeuren bij PSV. En niet vergeten, dit alles onder zijn leiding, met Peter Bosz als hoofdtrainer.

De eerste anderhalve maand van de trainer zijn een ieder bij PSV goed bevallen. Bosz maakt veel indruk maar dat is bepaald niet voor het eerst. Zo kwam Bosz ook aan zijn trainersklussen bij Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen en Olympique Lyon. Bosz blijkt in zijn jongere en eerste jaren als trainer ook al veel indruk te hebben gemaakt.

Mark Looms maakte Peter Bosz mee als trainer bij Heracles en fungeerde bij PEC Zwolle als assistent-trainer van onder meer John van ’t Schip en Jaap Stam. In onderstaande video doet Looms zijn verhaal en vertelt hij onder de indruk te zijn van de talentvolle en inmiddels zeer ervaren trainer. ‘Jaap Stam was geniaal maar Peter Bosz maakte meer indruk’, klinkt het.


Vorig artikelBosz verdedigt veel bekritiseerde Ramalho maar uit ook directe kritiek: ‘Die jongen heeft het niet goed gedaan’
Volgend artikelTopfitte Sergiño Dest naar PSV, zondag medische keuring na akkoord PSV en FC Barcelona

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in