Home Nieuws Toon Gerbrands vreest voor langere, strengere maatregelen en denkt aan extra politie-inzet...

Toon Gerbrands vreest voor langere, strengere maatregelen en denkt aan extra politie-inzet rond stadions

538
0

Toon Gerbrands liet deze week van zich horen nadat de overheid nieuwe en stevige Corona maatregelen wist te treffen.

PSV was het bepaald niet eens met de hernieuwde maatregelen vanuit Den Haag en dus wisten alle betaald voetbal clubs zich te verzamelen en massaal het voorstel tot uitstel van wedstrijden te lanceren. Het mocht echter niet zo zijn en dus volgen er weer miljoenenverliezen komende weken. De KNVB schaarde zich pal achter de clubs maar kan helaas het voorstel tot uitstel van wedstrijden niet honoreren. Toon Gerbrands hoopt dat het publiek over drie weken weer terug is in de stadions maar vreest voor meer en strengere maatregelen.

“We zijn blij met de compensatieregeling en hopen over drie weken weer met publiek te kunnen spelen. Daar moet alles op gericht zijn”, zegt Gerbrands tegenover De Telegraaf. In de wandelgangen zijn echter al geluiden te horen geweest dat de maatregelen mogelijk voor langere tijd zullen zijn en dus de gehele maand december zullen gaan beslaan.

Toon Gerbrands vreest ergens voor andere effecten. De directeur verwacht dat de maatregelen misschien juiste het omgekeerde effect hebben en mensen elkaar alsnog op gaan zoeken. “Je kunt mensen niet verbieden zich in de buurt van een stadion op te houden. Er is deze keer geen avondklok. In het stadion kunnen we het managen. Nu is extern misschien wel inzet van politie nodig.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here