Home Nieuws PSV is gewaarschuwd voor sterk en fris Vitesse

PSV is gewaarschuwd voor sterk en fris Vitesse

479
0

De interlandperiode is weer voorbij en dat betekent dat PSV in de Eredivisie weer aan de bak mag.

Vitesse is de volgende tegenstander. Een ploeg die dit seizoen zowel binnen als buiten de landsgrenzen al het nodige heeft laten zien. Zo werden Feyenoord en Tottenham Hotspur op een nederlaag getrakteerd.

PSV eindigde de week voor de wedstrijden van het Nederlands Elftal met vier punten uit 2 duels. In het Europa League duel met Monaco werd één punt gepakt en op bezoek bij Fortuna Sittard won de club met 1-4. De doelpunten kwamen in Sittard op naam van Ritsu Doan, Ibrahim Sangaré en twee keer Bruma.

Bekend is dat PSV zich uiteindelijk neerlegde bij het besluit van de KNVB om de competitie niet stop te zetten. Vanuit de overheid is er een compensatie beloofd waar Toon Gerbrands tevreden mee is. Het Phillips Stadion zal dus niet gevuld zijn.

PSV heeft evenveel punten als Ajax en kan met een overwinning goede zaken doen. Het is te hopen voor Schmidt dat de ziekenboog snel leeg loopt. Onder meer Maxi Romero is weer inzetbaar. Voor PSV’er Davy Pröpper is het duel tegen de Arnhemmers extra speciaal, hij speelde jaren bij Vitesse.

Tegenstander Vitesse was in de laatste competitiewedstrijd met 2-1 te sterk voor FC Utrecht. in hun laatste Europa League duel speelden de Arnhemmers Tottenham Hotspur bij vlagen van de mat. PSV is gewaarschuwd. Met Thomas Letsch is het bovendien een weerzien met een andere Duitse coach voor Roger Schmidt.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here