Home Nieuws ‘Toen ik van Uruguay hierheen kwam, moest ik ontzettend wennen’

‘Toen ik van Uruguay hierheen kwam, moest ik ontzettend wennen’

40
0

In een weinig energiek interview heeft Gaston Pereiro laten weten nog altijd moeite te hebben met het Nederlandse klimaat.

Na 4 seizoenen PSV spreekt de Zuid-Amerikaan nog altijd geen Nederlands. In gesprek met de NOS geeft Gastón Pereiro aan dat hij het in het begin lastig had in Nederland. “Toen ik van Uruguay hierheen kwam, moest ik ontzettend wennen. Aan de voetbalvelden, de snelheid van het spel, aan heel veel dingen. Ik vind dat ik veel heb geleerd”, aldus de middenvelder.

Nog altijd krijgt Pereiro regelmatig kritiek op zijn spel. “Ik probeer alles goed te doen, maar dat lukt niet altijd”, zo geeft hij aan. “Soms heb ik een slechte dag en soms een goede dag. Dat hoort erbij. Ik moet altijd proberen om goed te presteren. Hopelijk lukt dat.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here