Home Nieuws Toekomst Joël Drommel | Etienne Vaessen denkt hardop na over transfer naar...

Toekomst Joël Drommel | Etienne Vaessen denkt hardop na over transfer naar PSV

3601
0

Doelman nummer één van RKC zou bij PSV graag de rol van tweede doelman willen vervullen.

Etienne Vaessen wordt de laatste tijd vaker gevraagd naar een toekomst bij PSV maar er wordt door analisten ook openlijk gesproken over een toekomst bij PSV. Zo is Ronald Waterreus wel te spreken over atletische vermogen van de doelman van RKC. Waterreus gelooft ook in Nick Olij van Sparta en nog meer in Andries Noppert als nieuwe tweede doelman voor PSV.

Hoe is de situatie van Joël Drommel bij PSV. Earnie Stewart verkondigde maandagmiddag dat er in de laatste dagen van het transferwindow nog wel een aantal uitgaande huurtransfers zullen volgen. Of Joël Drommel daartoe ook zal gaan behoren valt niet uit te sluiten. We gaan er namelijk toch allemaal vanuit dat de huidige tweede doelman, Joël Drommel, ergens anders ligt. In dat geval kan Etienne Vaessen in beeld komen om Drommel te vervangen.

Etienne Vaessen zou zeker openstaan voor een transfer naar PSV. De doelman heeft het uitstekend naar zijn zin bij RKC Waalwijk, maar denkt tegelijkertijd wel hardop na over een rol als tweede doelman bij PSV.

“Natuurlijk is het mooi dat deze clubs interesse in mij getoond hebben, maar zolang ik hier ben, geef ik alles”, vertelt Vaessen over de mogelijke interesse bij PSV. “Tegelijkertijd heb ik ambities en wil ik graag een stap maken. We zien het wel, voor de rest doe ik mijn best bij RKC. Zeg maar eens ‘nee’ tegen een topclub. RKC moet dan ook nog meewerken, maar zolang ik hier ben, geef ik alles en knal ik nog een jaar.”

Vaessen is in ieder geval een stuk rustiger geworden door de jaren heen. De doelman laat zich niet snel meer gek maken door geruchten over een transfer. “Ik heb de afgelopen twee jaar enorme stappen gezet en ben wat rustiger, ouder en volwassener geworden. Ik doe niet zoveel gekke dingen meer. We zien wel wat er nog gaat gebeuren”, aldus de doelman, die recent de nodige kritiek van Ronald Waterreus kreeg over zijn optreden rond de late strafschop in de slotfase van PSV – RKC vorig seizoen.


Vorig artikelRamalho lijkt basisplaats verspeeld te hebben | PSV zet nog altijd in op komst nieuwe centrale verdediger: ‘We zijn ermee bezig’
Volgend artikelPOLL | Voor welke verdedigers moet Peter Bosz kiezen tegen Rangers FC?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in