Home Nieuws SPORT 1: ‘PSV is ontevreden over de ontwikkeling van Adrian Fein’

SPORT 1: ‘PSV is ontevreden over de ontwikkeling van Adrian Fein’

3658
0

De Duitse getalenteerde middenvelder Adrian Fein maakt nog niet de gewenste ontwikkeling door, stelt het Duitse medium Sport 1 vast.

Altans, dat is volgens SPORT 1 het standpunt van PSV. De middenvelder die gehuurd wordt van FC Bayern Munchen, geldt als een groot talent en zou een grote toekomst worden toe bedicht.


Momentele hangt de vlag er iets anders bij want volgens Florian Plettenberg van het Duitse SPORT1 zal Adrian Fein na dit seizoen weer vertrekken bij PSV. De middenvelder wordt voor een jaar gehuurd van Bayern München, maar de club heeft een optie tot koop bedongen. PSV wil deze echter niet gaan lichten, omdat het ontevreden is over de ontwikkeling van Fein, weet het medium te melden. De Duitser begon dit seizoen pas twee keer in de basis en heeft pas 13 wedstrijden voor PSV in de benen.

Schmidt werd vrijdagmiddag op de persconferentie gevraagd naar de situatie van Fein. “Hij heeft een paar goede wedstrijden gespeeld, maar hij moet zich nog ontwikkelen om een completere voetballer te worden. Hij is in balbezit goed, maar voetbal is meer dan dat”, aldus Schmidt over zijn landgenoot.

“Zeker in deze tijd met onze hoge doelen moet ik op zoek naar de juiste balans. Dinsdag was tegen Volendam Ryan Thomas een meer betrouwbaardere speler op alle facetten. Spelers als Fein moeten zich daarin nog ontwikkelen.”

Dat PSV al besloten heeft om de optie tot koop niet te lichten is niet juist volgens Schmidt. “We gaan komende maanden kijken hoe hij zich ontwikkelt”, zei hij daarover. “We zitten pas halverwege het seizoen en hij heeft veel potentieel. Daarna zien we het wel en maken we een beslissing.”


Facebook Comments Box