Home Nieuws Slaat Arsenal nog toe? Sky Sports: Arsenal onderzoekt mogelijkheid voor transfer Cody...

Slaat Arsenal nog toe? Sky Sports: Arsenal onderzoekt mogelijkheid voor transfer Cody Gakpo

4134
0

De Engelse senior voetbalreporter Melissa Reddy, werkzaam voor onder meer Sky Sports, twitterde dinsdagavond een video-item over Cody Gakpo.

Onder het account @MelissaReddy was het filmpje enkele uren zichtbaar maar het werd even later weer weggehaald. Het Arsenal medium The AFC newsroom maakte echter melding van het bericht en plaatste het bericht op het eigen Twitteraccount @TheAFCnewsroom. Later werd ook die Tweet weer verwijderd.

Melissa Reddy meldde namens Sky Sports dat Arsenal de mogelijkheid onderzoekt of het Cody Gakpo nog kan contracteren. Of het er nog van gaat komen valt nog te bezien want het is rijkelijk laat om een grote transfer alsnog in gang te zetten dan wel af te ronden. Reporter en verslaggeefster Melissa Reddy wist vele feiten over Gakpo op te sommen in het twee minuten durende video-item. Het item betekende ook de bevestiging dat de halve Premier League maanden achtereen interesse in Gakpo toonde.

We kunnen dan ook nogmaals concluderen dat Cody Gakpo een grote naam is in het Engelse voetbal, zonder in de Premier League te spelen. Op dit moment wordt er tot de deadline van het huidige transferwindow geen actie meer verwacht van clubs als Leeds United, Everton en Wolverhampton richting PSV dan wel richting het management van Gakpo.

Op de burelen van het Philips Stadion houdt men op dit moment steeds minder rekening meer met een vertrek van de huidige reserve-aanvoerder en jeugdexponent Cody Gakpo.

Later meer.


Vorig artikelFenerbahçe en Besiktas zetten in op komst Vinícius, beide clubs én PSV wachten ingewikkelde situatie
Volgend artikelToekomstig bondscoach Ronald Koeman richt vizier op Xavi Simons

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in