Home Nieuws Fenerbahçe en Besiktas zetten in op komst Vinícius, beide clubs én PSV...

Fenerbahçe en Besiktas zetten in op komst Vinícius, beide clubs én PSV wachten ingewikkelde situatie

4006
0

De toekomst van Carlos Vinícius lijkt in Turkije te liggen. Om precies te zijn bij twee clubs die beide al eerder interesse toonde in de reservespits van PSV.

Een transfer van PSV naar Fenerbahçe of Besiktas is inmiddels realistisch geworden voor de Braziliaan. Ruud van Nistelrooij bevestigde dinsdag op de persconferentie dat de kans aanwezig is dat Vinícius gaat vertrekken uit Eindhoven. Een vertrek geeft wel een ingewikkelde situatie omdat Benfica uit Lissabon nog altijd eigenaar is van de lange spits uit Brazilië.

“Er spelen dingen rondom hem”, gaf van Nistelrooij toe, die verder niet wilde zeggen welke clubs interesse hebben getoond. Bronnen hebben inmiddels aan het Eindhovens Dagblad laten weten dat Fenerbahçe en Besiktas de spits willen huren van Benfica. Vinícius trainde dinsdagochtend nog wel met de groep mee, maar het is nog niet zeker of hij bij de wedstrijdselectie zit voor het duel met FC Volendam.

Als Vinícius PSV wil verlaten, zal hij een ingewikkelde route af moeten leggen. De Braziliaanse spits, die in Eindhoven veelal tegenviel, wordt op dit moment gehuurd door PSV van Benfica. Het is nog maar de vraag of de Braziliaan zomaar kan vertrekken uit Eindhoven. Eerder waren er al tegenstrijdige berichten te horen over het huurcontract van de spits in Eindhoven. ‘In het jaarverslag van Benfica stond dat PSV een verplichte optie tot koop heeft, maar dat is door de Eindhovense leiding altijd ontkend’, schrijft het ED. Hoe dan ook, er is beweging rond Carlos Vinícius maar het is nog onduidelijk waar de toekomst van de Braziliaan ligt.


Vorig artikelFabrizio Romano meldt bod van PSV op Calvin Stengs, PSV weerspreekt berichtgevingen rond Stengs
Volgend artikelSlaat Arsenal nog toe? Sky Sports: Arsenal onderzoekt mogelijkheid voor transfer Cody Gakpo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in