Home Nieuws Sky Sports: PSV aast opnieuw op toptalent van Bayern München

Sky Sports: PSV aast opnieuw op toptalent van Bayern München

9506
0

De Duitse tak van Sky Sports, aldus Sky Sports Germany, meldt dat PSV interesse toont in toptalent van FC Bayern München.

De laatste jaren zijn er vaker spelers van de miljoenenclub uit München bij PSV in beeld. Ook in het tijdperk Roger Schmidt bij PSV had de club met destijds John de Jong als technisch eindverantwoordelijke, contact met de Zuid-Duitsers over verschillende spelers die bij Bayern niet meteen in aanmerking kwamen voor speeltijd bij het eerste elftal.

Inmiddels hebben PSV en FC Bayern München zoals bekend de transfer van Malik Tillman in zijn geheel afgerond en mag Tillman zich officieel contractspeler van PSV noemen. De Beierse club heeft nog minimaal grip op Tillman want niet eerder dan 2026 heeft FC Bayern de optie om Tillman in de zomer van 2026 voor 35 miljoen euro van PSV over te nemen. Beide clubs hebben wel degelijk veel vertrouwen in de ontwikkeling van de Amerikaanse international getuige de afspraken over de hoogte van de toch forse transfersom die in de zomer van 2026 geldend zou zijn.

PSV heeft volgens Sky Sports Germany nu opnieuw interesse in een talentvolle speler van FC Bayern. Het gaat volgens SKy Sports over de achttienjarige Paul Wanner in het vizier. De aanvallende middenvelder van Bayern München staat in Duitsland al enige tijd te boek als groot talent, maar mag het komende seizoen worden verhuurd. Dat meldt Voetbal International in navolging van Sky Sports Germany.

Volgens Sky Sports heeft PSV serieuze belangstelling in de jeugdinternational, die ook nog voor Jong PSV zou mogen uitkomen. Dit seizoen werd de jonge Paul Wanner verhuurd aan SV Elversberg, dat uitkomt in de 2. Bundesliga. Bij die club gold Pail Wanner als basisspeler.


Vorig artikelAfscheid aangekondigd: ‘Ik heb als groot fan mijn laatste wedstrijd voor PSV gespeeld’
Volgend artikelEen reactie kon niet uitblijven na weinig vleiende woorden Brobbey over PSV: ‘Het is andersom”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in