Home Nieuws Roger Schmidt ziet ander Feyenoord maar wijst naar de PSV fans: ‘Feyenoord...

Roger Schmidt ziet ander Feyenoord maar wijst naar de PSV fans: ‘Feyenoord is beter dan vorig seizoen’

1944
0

Roger Schmidt heeft waardering voor het werk van Arne Slot.

De Duitse coach denkt dat Feyenoord er flink op vooruit is gegaan met het aanstellen van Slot. In gesprek met het Eindhovens Dagblad geeft Roger Schmidt aan dat Feyenoord in zijn ogen beter is dan vorig seizoen. Schmidt verwacht een lastige zondagmiddag voor zijn spelers, temeer er donderdagavond nog maximale belasting is geweest voor zijn selectie.

“Ze hebben een duidelijk idee van spelen. Ze kunnen de boel gesloten houden en hebben offensief een aantal goede spelers”, aldus Schmidt. “Wij moeten een aantal dingen verbeteren na donderdag, hoewel ik vind dat we een goede wedstrijd hebben gespeeld.”

Schmidt overweegt voor de wedstrijd een paar wisselingen door te voeren. Die beslissing zal vermoedelijk op Mwene berusten, die niet fit is. Jordan Teze is de logische vervanger. Schmidt was in ieder geval weer erg te spreken over de steun van de PSV fans afgelopen donderdag. De Duitse coach verwacht dan ook weer volop steun voor zijn ploeg in de wedstrijd tegen Feyenoord.

“We hebben zondag een goed uitgeruste ploeg nodig om thuis het beste van onszelf te laten zien. We zijn in goede vorm en hadden een teleurstelling te verwerken omdat we tegen Sociedad niet wonnen”, zo geeft hij aan. “De sfeer in ons stadion was fantastisch. Wat we van onszelf verwachten konden we in de praktijk brengen en tegen Feyenoord moeten we weer klaar zijn. Het is een enorm belangrijke wedstrijd, die goed voor het zelfvertrouwen kan zijn”, aldus Roger Schmidt over PSV – Feyenoord.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here