Home Nieuws Zahavi is PSV na overval nog steeds dankbaar en zegt over Donyell...

Zahavi is PSV na overval nog steeds dankbaar en zegt over Donyell Malen: ‘Er was niet tussen ons’

6983
0

Eran Zahavi, eerzuchtig topspits van beroep, is op zijn 34e nog altijd hongerig als aan het begin van zijn carrière.

In Israël is de spits nog altijd ongekend populair en dus is hij geregeld te gast in tv-shows, discussie-programma’s en radio uitzendingen. In gesprek met een Israëlische Podcast show spreekt Zahavi over zijn periode in Nederland en bij PSV.

De spits is de club nog altijd erg dankbaar voor de steun afgelopen jaar na de spraakmakende en vreselijke overval. Ook blikt hij terug op de samenwerking met Donyell Malen, die gewoon goed te noemen was. Er speelde ook niets tussen de twee topspitsen, zo meldt Zahavi. De spits zegt ook te genieten van het spelen voor de PSV fans.

AD Sportwereld vertaalde het gesprek tussen Zahavi en het Israëlische programma. ‘Ik vond het door het ontbreken van publiek gewoon veel minder leuk om te voetballen. Verliezen was zonder toeschouwers verschrikkelijk en winnen alleen maar een opluchting. Ik heb er alles aan gedaan om zo goed mogelijk in vorm te komen, maar het heeft niet meegezeten’, zegt de spits.

Dan over Donyell Malen. ‘Of er iets ontbrak tussen mij en Donyell Malen? Nee, helemaal niets. Voor mijn gevoel was het meer zo dat er van buitenaf regelmatig iets over werd gemeld. Ik heb binnen de club en op het veld nooit iets gemerkt dat er iets mis was. Ik voelde een goede band met alle spelers. Donyell en ik hebben samen meer dan dertig goals gemaakt, maar natuurlijk hadden we het nog veel beter kunnen doen’.

Hoe ziet zijn toekomst eruit? Een nieuw contract in Eindhoven, toekomst bij PSV? Zahavi legt uit.

‘Ik zit in een wat andere situatie dan bijvoorbeeld Mario Götze, die 29 is en onlangs wel een nieuw contract heeft ondertekend. Als PSV daarover wil praten, zie ik het als een enorm compliment en ga ik met mijn gezin bekijken wat we gaan doen. Voor nu ben ik er niet mee bezig, omdat ik me op het voetbal wil concentreren. Daarin wil ik plezier hebben in wat ik doe. Ik heb een lange en mooie carrière gehad en heb geleerd dat dat het belangrijkste is. Plezier hebben in hard werken om succes te boeken’, aldus Eran Zahavi.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here