Home Nieuws Roger Schmidt grapt na loting halve finale: ‘Moeilijke wedstrijd, ik was de...

Roger Schmidt grapt na loting halve finale: ‘Moeilijke wedstrijd, ik was de enige’

4295
0

Net na de gewonnen wedstrijd tegen Vitesse vond in de studio van ESPN de loting voor de halve finale van de beker plaats.

Het lot koppelde PSV aan Go Ahead Eagles uit Deventer. PSV speelt begin maart een uitwedstrijd in Deventer in de halve finale van het KNVB bekertoernooi. De Adelaarshorst is het decor van de halve finale, die voor PSV een opmaat moet zijn voor een succesvol einde van het seizoen.

Net na de loting regeerde Roger Schmidt op de voor hem kenmerkende wijze. De Duitse coach werd gevraagd naar een reactie op de loting. ‘Moeilijke wedstrijd’, zei Schmidt met een knipoog en een lach op zijn gezicht. Klaarblijkelijk heeft de Duitse coach de consternatie na zijn eerdere uitspraak over de kracht en kwaliteit van de club uit Deventer meegekregen.

Met de euforie van de 0-5 overwinning in de Gelredome in de tas, zei Schmidt nog gekscherend dat hij de enige was die Go Ahead Eagles zo hoog wist in te schalen na de 1-2 winst in Deventer eerder dit seizoen, waarin De Eagles inderdaad een hele goed wedstrijd wist af te werken tegen PSV.

Hoe dan ook, PSV ligt op koers om voor het eerst in bijna 10 jaar weer eens de finale van het toernooi om de KNVB bekerfinale te behalen.


Vorig artikelVitesse – PSV: De Mos denkt aan ontslag Schmidt bij nederlaag: ‘Zwalkend beleid’
Volgend artikelPSV maakt indruk in Arnhem: ‘Fantastisch voetbalgala PSV’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in