Home Nieuws Vitesse – PSV: De Mos denkt aan ontslag Schmidt bij nederlaag: ‘Zwalkend...

Vitesse – PSV: De Mos denkt aan ontslag Schmidt bij nederlaag: ‘Zwalkend beleid’

912
0

PSV wacht zaterdagavond vanaf 20u de uitbeurt bij Vitesse in het GelreDome.

Los van het feit dat het een zware wedstrijd voor PSV gaat worden, denkt Aad de Mos dat het erop of eronder wordt voor Roger Schmidt. Bij een nieuwe nederlaag ziet Aad de Mos het gebeuren dat Roger Schmidt ontslagen zou kunnen gaan worden, zo sprak de oud-trainer zich deze week openhartig uit.

Aad de Mos kijkt naar het spel van PSV onder Schmidt en is niet bepaald onder de indruk. De Mos wijst daarbij naar een andere Duitse trainer. De Mos is van mening dat Vitesse-coach Thomas Letsch een grotere stempel heeft gedrukt op het Nederlandse voetbal dan Roger Schmidt.

“Roger Schmidt is nu anderhalf jaar de trainer bij PSV. Ik ben niet onder de indruk”, zegt De Mos in gesprek met De Gelderlander. “Thomas Letsch heeft duidelijk een stempel gedrukt op het voetbal van Vitesse. Met ontwikkeling aan de bal. Schmidt is vooral van de omschakeling. Hij staat voor mij voor een zwalkend beleid.”

De voormalig coach vindt dat Schmidt PSV niets gebracht heeft. “Druk zetten is van alle tijden”, aldus De Mos. “Schmidt gaat alleen anders met de materie om. En dat stelt mij teleur. PSV haalde een grote naam in het voetbal. Maar hij past zich altijd aan. Aan Ajax, aan AZ. Schmidt heeft bij PSV de selectie naar zijn wensen kunnen inrichten. Hij is duidelijk de baas van technisch directeur John de Jong. Maar ik heb geen voetbal en geen resultaat gezien”, aldus een wekelijks kritische de Mos.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here