Home Nieuws Roger Schmidt kijkt naar Milaan en Napels maar weet niets van komst...

Roger Schmidt kijkt naar Milaan en Napels maar weet niets van komst Lorenzo Isigne

6493
0

Roger Schmidt schoof vrijdagmiddag aan voor persconferentie in aanloop naar de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo.

Schmidt kreeg verschillende vragen voorgeschoteld en had tevens leuke antwoorden voor het aanwezige journaille in petto. De Duitse coach liet namelijk weten erg blij te zijn voor Denzel Dumfries.

De rechtsback is inmiddels in Italië om zijn overstap naar Internazionale af te ronden, nadat donderdag bekend werd dat PSV een akkoord heeft bereikt met de Italiaanse club over een transfersom van vijftien miljoen euro inclusief bonussen.

Schmidt is trots op Dumfries en zegt over de transfer: ‘Ik ben blij voor hem. Dit was zijn wens. Ik wist vorige zomer al dat hij na het afgelopen seizoen zou vertrekken. Het is mooi dat hij een mooie club heeft gevonden die ook in de Champions League gaat spelen. Denzel heeft het vorig seizoen als aanvoerder geweldig gedaan bij PSV, in een lastig seizoen. Ik wens hem het beste.’

Schmidt kreeg nadat hij de blik op Dumfries en Milaan gericht had ook een vraag over een speler van een andere Italiaanse club. Napoli om precies te zijn. De sterspeler van de Italianen werd donderdag door Italiaanse media gelinkt aan serieuze interesse vanuit PSV. Het gaat natuurlijk om Lorenzo Insigne. De aanvaller zou bij PSV zijn aangeboden.

Schmidt liet weten dat er geen interesse vanuit Eindhoven voor Insigne is. ‘Ik weet niet waar dat vandaan komt. Insigne is een geweldige speler, maar ik kan me me niet voorstellen dat hij naar PSV komt. Al is hij welkom hoor’, zei de Duitser met een glimlach. Ik heb zijn naam nog niet horen vallen, maar misschien word ik zo nog verrast als ik terugkeer op De Herdgang’, besloot Schmidt voor de vrijdagmiddag.

De blik gaat richting Almelo, waar PSV zaterdagavond de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen tegen Heracles zal gaan spelen. Heracles en PSV trappen om 19.45u af.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here