Home Nieuws Shurandy Sambo: Potentiele Dumfries opvolger wil minuten maken en gaat voor Twente...

Shurandy Sambo: Potentiele Dumfries opvolger wil minuten maken en gaat voor Twente transfer

7428
0

Shurandy Sambo verwacht zijn carrière voort te gaan zetten bij FC Twente.

Dat is althans de insteek geworden van de jonge rechtervleugelverdediger van Jong PSV. In Enschede kijken ze ook uit naar de komst van de verdediger.

Jan Streuer beaamt dat zijn club concreet is voor Sambo. De technisch directeur van FC Twente, heeft bij PSV geïnformeerd naar de mogelijkheden om Sambo tijdelijk over te nemen. Sambo heeft zeker potentie maar is op dit moment derde rechtsback achter Phillipp Mwene en Jordan Teze. Sambo wenst zich te ontwikkelen en minuten te maken en daartoe dient de kans zich aan in Enschede.

Sambo aast op spelen in de Eredivisie. Na anderhalf seizoen in de Keuken Kampioen Divisieis dat zijn grote doel geworden. Het heeft er alle schijn van dat PSV Sambo nog niet rijp genoeg acht voor de hoofdmacht maar zeker wel potentie ziet in de jonge sterke voetballer.

In gesprek met Twente Insite geeft Sambo aan te willen verhuizen naar FC Twente. ‘Het is zeker een mooie club om te ontwikkelen. Ik heb met Joël Drommel gesproken en hij zei dat ook de fans top zijn. De kans dat ik aan FC Twente word verhuurd is aanwezig, maar er zijn meer opties.”

Sambo telt inmiddels wel mee op de Herdgang want hij was aanvoerder bij Jong PSV en kwam in 35 Keuken Kampioen Divisie-wedstrijden in actie. Hij wist tevens zes keer te scoren.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here