Home Nieuws PSV ziet nog steeds potentie in Dante Rigo en verhuurt middenvelder aan...

PSV ziet nog steeds potentie in Dante Rigo en verhuurt middenvelder aan Sparta

22
0

Even leek het erop dat Dante Rigo een rol van betekenis zou gaan spelen toen hij aan het begin van vorig seizoen prima inviel en in Sittard de winnende treffer scoorde.

Het liep toch wat anders en Rigo verdween langzaam weer uit beeld. Toch ziet de club nog steeds potentie in de Belgische middenvelder. Dante Rigo maakt op huurbasis de overstap van PSV naar Sparta en heeft het contract van Rigo opengebroken en verlengd tot medio 2022. De jeugdinternational van België ligt nu tot medio 2022 vast in Eindhoven.


De twintigjarige middenvelder speelt tot het einde van het seizoen op Het Kasteel. “Dante is een speler met enorm veel potentie, die vorig seizoen zijn eerste Eredivisie-minuten gemaakt heeft bij PSV”, zegt technisch manager Henk van Stee op de Sparta-website.

“Het is een speler die technisch heel vaardig is en een verfijnde traptechniek bezit, die toe was aan de volgende stap in zijn ontwikkeling. PSV ziet in hem een toekomstige speler voor het eerste elftal, maar wil hem elders ervaring op laten doen op het hoogste niveau”, aldus Van Stee. “Hij had de keuze uit meerdere clubs, uit zowel Nederland als België, maar wilde graag naar Sparta. We zijn blij dat hij onze selectie komt versterken.”


Facebook Comments