Home Nieuws PSV wil door heel Europa begeerde Isaac Babadi sterk verbeterd contract voorleggen

PSV wil door heel Europa begeerde Isaac Babadi sterk verbeterd contract voorleggen

1853
0

Peter Bosz had na een week trainingen op de Herdgang wel genoeg gezien van toptalent Isaac Babadi.

Het toptalent maakt al jaren indruk op alles en iedereen bij PSV en het niveau waarop hij acteert lijkt hem weinig te deren. Steeds opnieuw maakt het toptalent indruk. En dus is de internationale interesse op gang gekomen. Clubs als Stade Rennes en Eintracht Frankfurt maken jacht op Babadi maar ook Brentford wordt genoemd als concreet geïnteresseerde club.

PSV hoopt met een nieuw contract de buitenlandse interesse voor te kunnen blijven want de club wil de jonge topvoetballer niet laten gaan. De club wil het lopende contract tot 2024 verlengen tot en met de zomer van 2026. Peter Bosz sprak namens PSV al het vertrouwen in Babadi uit, door hem mee te laten gaan op het trainingskamp van het eerste elftal naar Oostenrijk.

Voor Babadi ligt er veel perspectief bij de club. Er hoeft alleen maar te worden gewezen naar Ismael Saibari en Johan Bakayoko, die ook vanuit Jong PSV de kansen in het eerste hebben gekregen. De pas achttienjarige Babadi was vorig seizoen belangrijk voor Jong PSV. Babadi scoorde vijf keer in het toernooi om de Premier League International Cup in Engeland. Het toernooi dat PSV wist te winnen.


Vorig artikelItaliaanse media melden opnieuw: PSV wil AC Milan middenvelder De Ketelaere vastleggen
Volgend artikel‘Graag of niet, Xavi’ | Paris Saint-Germain gaat vol voor Xavi Simons: ‘Intern is het gissen of hij blijft’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in