Home Nieuws PSV wil Couhaib Driouech alsnog snel contracteren: ‘PSV heeft een streepje voor’

PSV wil Couhaib Driouech alsnog snel contracteren: ‘PSV heeft een streepje voor’

3298
0

Er lijkt één en ander aanstaande te zijn rond Couhaib Driouech. Er lijkt beweging in het geheel te komen.

Althans, dat meldt De Telegraaf. PSV wil Couhaib Driouech deze zomer alsnog naar Eindhoven halen, zo meldt De Telegraaf donderdag. Er zijn meerdere kapers op de kust maar die lijken niet zo kansrijk te zijn als dat PSV is. Dat heeft zeer zeker ook van doen met de wens van Couhaib Driouech zelf. Het is nog altijd PSV wat de klok slaat voor Couhaib Driouech.

Natuurlijk, er zijn meerdere clubs en ook FC Twente denkt inmiddels kans te maken op de handtekening van de aanvaller. Ook Royal Antwerp heeft inmiddels verregaande interesse in de buitenspeler en deed zelfs al een poging om Driouech te contracteren. PSV lijkt op dit moment de favoriet voor de handtekening van de aanvaller, meldt De Telegraaf over de aanvaller.

Het verhaal rond Couhaib Driouech is bekend. In de winterse transferperiode was PSV al dicht bij een transfer van Driouech, maar op het laatste moment ging deze overgang niet door. PSV is volgens De Telegraaf nu alsnog van plan om door te pakken voor de handtekening van de snelle buitenspeler.

Volgens bronnen heeft PSV ‘een streepje voor’ op Royal Antwerp in de strijd om de komst van Driouech, weet de krant uit Amsterdam te melden. De Belgische club van Mark van Bommel werd in de afgelopen weken concreet voor de vleugelaanvaller en deed al een serieuze poging om Couhaib Driouech te contracteren, maar zonder succes. ‘PSV heeft de interesse nieuw leven ingeblazen’, schrijft De Telegraaf.

Er is nog wel altijd dat forse prijskaartje, dat bijna buitensporig te noemen is. In januari was PSV wel degelijk bereid om een bedrag rond de vier miljoen euro te betalen voor Couhaib Driouech, maar de verwachting is dat Excelsior nu een lagere transfersom zal ontvangen. Oftewel, PSV biedt op dit moment fors lager, bevestigde Mario Been recent al.

‘Driouech zelf had wel oren naar een transfer, maar Excelsior trok de stekker uit de onderhandelingen, toen bleek dat de beoogde vervanger niet naar Kralingen zou komen’, somt De Telegraaf de feiten nogmaals. Volgens De Telegraaf is Royal Antwerp zich nadrukkelijk op de Nederlandse markt aan het oriënteren op mogelijke versterkingen. De krant schrijft dat de Belgische club een stap terug moet doen op de transfermarkt door de ‘ongekende tekorten’ in de afgelopen seizoenen.

Couhaib Driouech reageerde deze week nog in gesprek met ESPN op alle interesse rond zijn persoon maar professioneel als altijd zei Couhaib Driouech: “Het is mijn job om Excelsior in de Eredivisie te houden, samen met de boys. Veel jongens gaan waarschijnlijk weg, dus het is mooi als je dat kunt bereiken.”


Vorig artikelPSV gaat voor transfer Paul Wanner maar heeft stevige concurrentie
Volgend artikelPSV houdt groot talent uit handen van ‘circus’ Ajax

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in