Home Nieuws PSV tast de markt af voor vervanger Gakpo, Kiev aanvaller Viktor Tsygankov...

PSV tast de markt af voor vervanger Gakpo, Kiev aanvaller Viktor Tsygankov en Jesper Karlsson in beeld

2759
0

PSV houdt inmiddels serieus rekening met een vertrek van Cody Gakpo en dus Marcel Brands voor te sorteren op een vervanger.

Brands kent het klappen van de zweep inmiddels wel en weet dat de panelen snel kunnen verschuiven als grote Engelse clubs met de geldbuidel gaan rammelen. Marcel Brands liet recent tijdens een supportersavond al weten dat Gakpo de club een bedrag van boven de veertig miljoen euro moet gaan opbrengen. Daarmee kan een vervanger worden gehaald. Verschillende namen passeren de revue. PSV had in de zomer al Jesper Karlsson van AZ en Viktor Tsygankov van Dinamo Kiev op het oog als mogelijke vervangers voor Gakpo.

Volgens Voetbal International staan beide spelers nog steeds op de nominatie om PSV eventueel te versterken mocht Gakpo vertrekken. De buitenspeler van Dynamo Kiev is zeer zeker een interessante optie voor de club. De aanvaller kan uitstekende cijfers overleggen en geldt als niet heel duur alternatief. Tsygankov was dit seizoen al goed voor negen goals en zes assists in 23 officiële duels voor Dinamo Kiev. Bij Kiev speelt de linkspoot wel voornamelijk vanaf de rechterkant.


Vorig artikelVan Nistelrooij beseft dat vertrek Gakpo dichterbij komt: ‘Dat moment komt’
Volgend artikelVIDEO | Achter de schermen bij dag 3 van het trainingskamp in Marbella

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in