Home Nieuws Van Nistelrooij beseft dat vertrek Gakpo dichterbij komt: ‘Dat moment komt’

Van Nistelrooij beseft dat vertrek Gakpo dichterbij komt: ‘Dat moment komt’

338
0

Ruud van Nistelrooij kent de mechanismen in de voetballerij als geen ander. De gelouterde coach ziet in de media dat het al wekenlang over Cody Gakpo gaat.

Ook voor Ruud van Nistelrooij breken weken van de waarheid aan. Blijft zijn sterspeler wel of niet in Eindhoven? Dat is de vraag die de gehele PSV gemeenschap bezig weet te houden. Ook de hoofdtrainer van de club beseft dat Cody Gakpo al in januari zou kunnen vertrekken bij PSV, zegt hij tegen Voetbal International. Van Nistelrooij is maar wat trots op de 23-jarige aanvaller, die indruk maakte voor Oranje op het WK in Qatar.

VI meldt dat Manchester United in januari zal gaan bieden op Gakpo. Maar er is serieuze concurrentie van niet de minsten. Real Madrid, Liverpool en Bayern M√ľnchen zijn inmiddels serieus in de markt voor Gakpo. Dat was een maand of 4 geleden wel anders want na United volgden nog slechts Southapton en Leeds United.

Van Nistelrooij beseft dat een vertrek van Gakpo dichterbij komt. “Het is schitterend hoe hij zich heeft gemanifesteerd’, zegt van Nistelrooij na de oefenzege op Sassuolo. “Ik heb van hem genoten en hij heeft dit ook verdiend. Door hoe hij zich heeft op gesteld, hoe hij is blijven werken en blijven presteren. Ik heb hem van heel dichtbij kunnen helpen. Dat maakt me trots. En dan gun ik hem zijn pad wanneer dat gaat komen. Als ik de keus heb liever in de zomer, maar het kan ook nu zijn. Je weet gewoon dat er een moment komt dat je geen nee kunt zeggen”, aldus Ruud van Nistelrooij.


Vorig artikelIsimat doet indrukwekkende oproep voor zieke en bekende PSV supporter
Volgend artikelPSV tast de markt af voor vervanger Gakpo, Kiev aanvaller Viktor Tsygankov en Jesper Karlsson in beeld

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in